Denise Larsson

4 drömresemål

Jag älskar att resa och skulle gärna vilja upptäcka hela världen. Australien är nog ett av mina favoritländer hittills. Har dock bara besökt Perth på västkusten så skulle gärna åka tillbaka och upptäcka mer! Tänkte att ni skulle få ta del utav 5 av mina drömresemål. 

SYDNEY - AUSTRALIEN
Jag älskade som sagt Australien och skulle såååå gärna vilja åka tillbaka. Sydney ser så häftigt ut på alla bilder och känns som en perfekt kombination av storstad samt solsemester. Jag gillar även att Australien har en hälsosam kultur och det finns många fräscha ställen att äta på. Shoppingen är också grym! Min sambo är dock väldigt rädd för spindlar så Australien ligger inte på hans lista. Men med lite tjat så! 

KAPSTADEN - SYDAFRIKA
Jag vet faktiskt inte varför men Kapstaden har alltid varit en stad som jag vill besöka. Ser man på bilder ser det ut som en fantastisk stad. Kultur, sightseeing och sol. Tycker det låter som en fantastisk kombination. En dröm hade varit att få åka linbanan upp på Taffelberget. Skulle även vilja besöka Mandelas cell och lite vingårdar. Ja ni hör ju, det finns massor att göra! 

Ser det inte jätte häftigt ut? Ett måste innan jag dör! Det finns fria pingviner där med. MAGISKT! 

NEW YORK - USA
Ja. Det säger sig själv. Man MÅSTE besöka New York någon gång i livet. Jag var där 2006 när jag skulle spendera ett år som utbytesstudent i Kalifornien. Det räknas dock inte riktigt för allt var så uppstyrt. Minns helt ärligt knappt dagarna där. Redan 10 år sen dessutom. Åren går fort! Dit vill jag i alla fall åka. Gå gata ut och gata ner, shoppa, äta god mat, besöka central park, Brooklyn, Empire stat building, ta en drink på en takterass och gå på hockey. Ja, allt det där som hör New York till!

Bali
Jag skulle vilja spendera ca 3 veckor på Bali och resa runt. I mitt huvud symboliserar Bali harmoni. Sol, bad och god mat. Inga måsten och vacker natur. Har läst om flera som har besökt Mayong Village vandringsled och det hade jag definitivt velat göra också. Testa på att surfa hade varit häftigt. 

4 november 2016 17:38 | Resor |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas