Denise Larsson

Blondinbellas intimserie

Jag läser rätt många bloggar och bland annat Blondinbellas. Jag tycker hon är en fantastisk kvinna som går sin egen väg och både vågar prata om sina misstag och hylla sina framgångar. Som hon säger själv är hon faktiskt en riktig powerkvinna och någon jag ser upp till. 

Hon publicerade här om dagen ett inlägg på sin blogg där hon frågade sina läsare om det borde vara behåring eller inte på illustrationen av en naken kvinna till hennes intimserie. Tror ni folk svarade på frågan? Nej. De flesta ägnade sig åt att påtala hur fel de tyckte illustrationen var. Kvinnan var för smal, såg ut som en barbie och bla bla bla. HUR ORKAR FOLK? Frågan var behåring eller ej. Att folk orkar rasa över en illustration? Det går inte att göra en illustration för varje kroppstyp. Sånt här är verkligen något som kan få mig irriterad. Folk som blir arga och rasar över saker som är helt oväsentliga. Bara för att en illustration på en intimserie visar en slank kvinna innebär det inte att alla måste se ut så? Folk måste bli mindre känsliga. Hur sjutton ska man kunna ta sig igenom livet om man tar åt sig av allt. Såg en debatt någonstans där folk tog åt sig av att det bara var Zlatan som körde i Volvos nya reklam och att det var nedvärderande för kvinnor att hans fru bara satt bredvid. HALLÅÅÅÅÅ? Vad får folk allt ifrån. Det finns RIKTIGA problem i världen och man väljer att bli upprörd över sånt här? Jag fattar verkligen inte. Snacka om att söderanalysera allt och söka problem i varje sak som kommer i personens väg. 

Hur som helst, jag tyckte illustrationen för Bellas intimserie var fin och enligt mig behöver inte bilden behåring. Det förstör bildens enkelhet. Sen kan jag dock hålla med de kommentarer att produkten inte behöver en illustration då alla andra produkter i hennes kollektion inte har det :) Vad tycker ni?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas