Denise Larsson

Mitt mest hälsosamma jag!

Gooood morgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock! somnade tidigt med så är utvilad idag. Känns riktigt skönt. Tur jag har lite energi idag med för har som vanligt mycket jag behöver fixa på jobbet. 

Förresten, vet ni vad jag ska göra idag? Jag ska på gymmet. WIHOOOO! Det var EVIGHETER sen sist. Jag ska dit med Cajsa (Martins syster) som jag även tränar thaiboxning med. Hon har önskat ett rygg och axelpass med lite mage. Ska knåpa ihop något bra, kan dela med mig av passet här sen. Jag älskar att träna rygg och axlar så det ska verkligen bli jätte kul! Hoppas jag inte har tappat allt för mycket styrka bara.. Nåja, ska bli skönt att få träna lite igen efter sjukdom och hjärntrötthet :)

Tydligen gillar jag att spänna mina biceps för jag har ta mig tusan nästan inga andra träningsbilder. Liiiite pinsamt. Känner till och med inför mig själv att jag framstår som lite väl egenkär när jag tittar på alla dessa bilder. Men jag måste ändå säga att jag gillar mina biceps, jag har lätt att få muskler på armarna och jag tycker det är snyggt. En muskulös och definierad kropp tycker jag är riktigt fint! Skulle dock vilja ha några % lägre i kroppsfett, så man ser musklerna lite mer. Får sätta upp ett mål! Hade nyår som mål för att bli mitt "mest hälsosamma jag" men livet kom i vägen och allt har inte riktigt gått enligt plan. Nåja, nya tag. Får sätta min 27 års dag den 27 mars som deadline kanske?! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas