Denise Larsson

nystart!

Hej på er! Kände att det var dags att börja blogga igen men på en ny portal. Är ni nyfikna så hittar ni min tidigare blogg här!

Snabbt presenterat är jag en väldigt träningsintresserad person, 26 år gammal och bosatt med min sambo och vår hund i Kalmar. Vi har precis sålt vår lägenhet och håller på att leta hus. Jag har tänkt att ni ska få följa med på jakten efter vårt drömhus. I skrivande stund har vi två visningar inbokade. Den ena nu på lördag och nästa på lördag den 12/11. Känns väldigt spännande :) Ska visa er husen lite senare.

Förutom att leta hus så tränar jag thaiboxning tre gånger i veckan (världens roligaste sport) och jobbar på Kinnarps. Jag fick en stroke (!) i mars så har nyligen börjat jobba 100 % igen. För tillfället måste jag erkänna att det känns tyngre än väntat att jobba heltid igen. Blir en del prat om stroke och hur det är att leva med hjärntröttheten efter en stroke. Vill ni veta lite mer om min stroke och vad som hände kan ni gå in här och läsa en artikel om det. Kroppsligt så är jag nästan helt återställd men tröttheten är något jag får kämpa med. 

Hur som helst, det var lite snabbt om mig. Nu ska jag fortsätta kika på Bonde söker fru (äääälskar det programmet, skämskudde nästan varje gång men det är så mysigt!) och ta det lugnt i soffan. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas