Denise Larsson

Mål 2017!

Nytt år ooh nya möjligheter. Det låter lite klyschigt men det känns ändå lite som en nystart varje år. 2016 var inte världens bästa år men trots mycket jobbigt bjöd året ändå på lite höjdpunkter. Jag fick nytt jobb, reste till Thailand, blev moster och vi sålde vår lägenhet. Även om det känns jätte tråkigt att lämna vår lägenhet som jag tycker väldigt mycket om ser jag fram emot att börja ett nytt kapitel i livet. 

2017 kommer bjuda på en kurs i näring och hälsa, en resa till New York och förhoppningsvis ett hus köp ganska snart. Som alla andra har jag även tänk ta tag i mig själv och bli bättre med kosten och träningen. Har för tillfället inte gymkort så fokus kommer ligga på löpning. Jag har inte så jätte stora planer när det kommer till 2017, ett lugnt och behagligt år är allt jag önskar. 

Givetvis har jag som alltid några nyårsmål! 

1. Spontanshoppa mindre. Är expert på att köpa något bara för att för att det sedan bara ska bli hängandes i garderoben. Ska göra mer genomtänkta köp och även rensa ut garderoben på alla kläder som jag inte använder. 

2. Springa milen. Att kunna springa milen är något som jag länge velat och i år ska jag banne mig klara det. Har som plan att springa 3 gånger i veckan och varje månad försöka öka mitt längsta pass med 1 km. Gör jag det borde jag klara milen till sommaren. 

3. Vara mer egoistisk. Kan låta hemskt men jag har alltid varit väldigt bra på att sätta andra framför mig själv. Det finns saker jag vill som jag väljer att inte göra för jag tänker att det kan bli jobbigt eller liknande för andra. Något som gör att jag släcker mina egna drömmar för att vara andra till lags. Jag hade det som mål även 2016, att bry mig mer om mig själv och det ska jag fortsätta med! 

4. Mer kärlek i vardagen. Det är lätt att man tar varandra för givet efter några år så att göra små saker för varandra är viktigt. Eftersom 2016 var tungt för mig både kroppsligt och ekonomiskt har jag förlitat mig mycket på min sambo och dessa små saker har inte riktigt funnits där. Därför ser jag det som en viktig del kommande år. En lite present någon gång, städa hemmet, laga middag, överaska med ett bio besök, det är det lilla som gör det stora! 

Har ni några nyårs mål? :) 

2 januari 2017 10:30 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas