Denise Larsson

Evig trötthet

God morgon på er! Sovit gott? Jag har sovit som en stock, ändå är jag HELT slut. Det svider i ögonen och jag vill bara sova. Känns som jag jämt är så här trött. Funderar på att köpa järntabletter och se om det hjälper. Vet att man kan bli trött av järnbrist. Får nästan alltid 7 timmars sömn per natt men kanske måste öka det till 8 timmar? Nåja, har tagit en stoooor kopp kaffe nu så förhoppningsvis ska jag överleva dagen!

Jag körde förresten mitt första PT pass igår. Denna vecka och nästa vecka är det bara testpass som jag får köra igenom för att hitta rätt. Det blev ett kroppsviktspass med fokus på ben och rumpa. Jag har alltid varit lite skeptisk till att bara köra med kroppsvikt, tänkt att jag inte kan bli trött nog men oj så fel jag hade. Jag var helt död i benen efter mina 4 varv. Herregud säger jag bara. Känner redan hur träningsvärken börjar smyga sig på. Imorgon ska jag köra nästa pass som är crossfitinspirerat. Det ska bli jätte kul!

Skriver matdagbok för min PT, funderade på om jag ska lägga upp den här också. Så kan jag kanske dela med mig av min PT's utlåtande av min kost. Tror inte hon kommer hurra direkt, finns många förbättringsområden!

29 mars 2017 08:00 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas