Denise Larsson

Kategori: Allmänt

Hotellfrukost

Finns det något bättre än att börja dagen med en stor hotellfrukost?! Vi var på Ekerum idag, en stor hotell resort på möte med Business club. Det är en mötesträff som sker varje månad. Vi började med en stor julinspirerad hotellfrukost och sen blev det en föreläsning med fokus på hur man kan få effektivare möten. Den var bra men det var inte allt för mycket nytt. Kul att komma iväg i alla fall och väldigt gott med hotellfrukost. Nu är vi på väg till Kinnarps igen. Dags att ta tag i dagens bestyr!

Fullspäckad måndag

God morgon! Har precis ätit lite frukost på jobbet och ska se till att få iväg mina ordrar. Ska försöka stöka av dom så fort som möjligt, har rätt mycket annat som jag behöver få gjort. Har en hel del orererkännande att gå igenom, en hög med fakturor att attestera, en lista på lite ordrar som saknar fakturor och en välfylld info mail som jag behöver gå igenom. För att nämna lite! Bäst jag sätter fart 😊

En blogglista!

Har du något smeknamn? 
Nej faktiskt inte. Denise är inte så smeknamnsvänligt namn! 

Har du något konstigt som du alltid behöver göra? 
Jag gör ofta grimarser åt mig själv i spegeln på toaletten. Ingen aning varför, haha :) 

Andra måsten? 
Ät frukost! 

Några lyxvanor? 
Njae, jag tror inte det. Kan köpa mig själv något dyrt ibland men ingen direkt regelbunden vana. 

När inge ser, vad gör du då? 
Dansar och sjunger, falskt och helt i otakt! 

Vad stör du dig på hos andra? 
Tycker det är väldigt irriterande med folk som inte kommer i tid. Speciellt om de inte hör av sig och meddelar att de blir sena.

Vad är din sämsta sida? 
Väldigt negativ och hård mot mig själv, jag duger aldrig i mina egna ögon. Kort stubin har jag med, heller ingen älskvärd egenskap! 

Vilken sida av sängen sover du på? 
Står man mot sängen blir det höger sida, närmst dörren. Det är mig den som bryter sig in tar först. Får hoppas Martin hinner rädda mig ;)

Vad gillar du för filmer? 
Enligt min sambo har jag kass filmsmak. Gillar romantiska komedier och chic flicks. Det ska vara lättsmält, få mig att må bra och skratta. Gillar dock kriminalserier också. 

Gråter du ofta? 
Ibland. Jag har mina känsligare perioder! 

Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör själv? 
Säger ofta åt min sambo att inte lägga sina kläder på fåtöljen i hallen men slänger själv mina kläder på golvet..

Vad sjunger du när du står i duschen?
Jag sjunger inte i duschen, tycker det känns märkligt. 

Vad önskar du dig mest just nu?
Att vi ska vinna budgivningen av huset! 

Vilken maträtt är din favorit?
Sushi, utan tvekan. Skulle kunna äta det vaaarje dag. Sen kommer nog ost och kex. MUMS! 

 

Hej mit vinterland!

God morgon på er! Har ni sovit gott? Jag har sovit väldigt bra och känner mig för en gångs skull utvilad. Väcktes av min pojkvän sa att det är massor av snö ute. Ja massor var väl en överdrift men det var vitt ute! Det blev en mysig morgonpromenad med Oiiku i snön. Tror inte snön kommer ligga kvar så länge så vi får njuta den lilla stunden den är här.

Jag ska ringa mäklaren under dagen angående huset vi kikade på under lördagen. Har inte hört något om att det har kommit in några bud än så ska stämma av lite. Får fjärilar i magen bara jag tänker på det. Jag hoppas verkligen vi hittar ett hus snart!

Upp