Denise Larsson

Kategori: Flytt

Last week

Jag kan inte riktigt fatta att detta är sista veckan som veckan som vi bor i lägenheten. Vårt första gemensamma hem ska vi nu lämna efter två år. Det är verkligen med blandade känslor som vi packar ner allt. Förhoppningsvis hittar vi snart vårt drömhus. I veckan ska mäklaren som har hand om huset vi är intresserade utav höra av sig ang. visning. Jag hoppas vi tycker om det! Det ska bli så skönt när flytt och allt är över och vi kan starta upp villa livet på riktigt. Som jag längtar. Köper vi huset vi är intresserad  utav behöver vi totalrenovera det så det lär dröja ett tag innan vi kan flytta in. Men det skulle det var värt. 

Hatkärlek till Söndagar

Hej på er! Söndag igen. Jag har lite hatkärlek till söndagar. Förbaskat skön dag där det sällan finns några måsten. Förutom just nu. Idag ska vi viga dagen åt att packa ner allt i lägenheten. Inte det roligaste men det måste göras. Nästa vecka kör vi ner alla saker till Martins föräldrar där vi ska mellanlanda ett tag. Hur som helst, söndagar är som sagt rätt så bra dagar. Däremot så innebär alltid söndag att nästa dag är måndag och då är helgen slut. Inte för att jag inte tycker om mitt jobb men helgerna är ändå alltid skönast. Eller hur?! 

Igår var vi förresten ute och käkade middag. Tanken var Pinchos men eftersom vi var 6 personer och inte hade bokat så fick vi vackert vända i dörren. Det var värt ett försök i alla fall! Det slutade med att vi åt på Larmgatan 10 istället. För min del blev det kyckling på het järnplatta med potatisgratäng och gorgonzola sås. Det var gott :) Både mamma och Martin har fyllt år i veckan så vi firade dom lite i efterskott. 

Nu ska jag hjälpa Martin att få upp lite flyttkartonger som han har varit och köpt! 

Upp