Denise Larsson

Kategori: Jul 2016

En inte så julig första advent

Jag kommer inte bjuda er på några härliga bilder på våra ljusstakar och god adventsfika för något sånt har vi inte hunnit med här hemma. Vi saknar ljus till adventsljusstaken och kakor och glögg har vi inte hunnit fixa. En skinka ska vi (läs sambon) griljera nu ikväll i alla fall! Så lite julkänsla blir det idag trots allt. Glöggen och lussebullarna får vi ta nästa vecka! Jag tänker alltid att jag ska vara huslig och baka bullar och fixa godis meeeen jag ska vara ärlig, det är verkligen inte min grej att vara i köket. Det är Martin som står för den mesta matlagningen och bakningen här hemma. Lär inte bli några lussebullar här hemma om inte Martin ser till att vi tar tag i det. Jag skulle verkligen bli en förfärlig husfru. Tur vi har ett så jämställt förhållande! 

På tal om något annat. Jag fick äntligen tummen ur och köpte mig en hårfön idag. Det blev en från OBH Nordica - Björn Axén. Är supernöjd! Fick lov att hoppa in i duschen och tvätta håret när vi kom hem bara för att få testa den och den var super. Det gick riktigt fort att få håret torrt. Tidigare har jag använt Martins och det är en lite resefön. Tar evigheter att fixa hårt med den och det hinner börja lukta bränt innan jag är klar.. Nu är dock det ett minne blott! 

Bara en månad kvar

24 november och bara en månad kvar till julafton. Tiden går så otroligt fort, tycker det nyss var sommar. Ska bli så mysigt att få ta upp allt julpynt i helgen i alla fall! Längtar så efter att få tända våra adventsljusstakar! Ska se till att köpa en trissjulkalender, kan alltid hoppas att vi vinner storvinsten. Tycker vi förtjänar lite tur efter detta sjukdomsår. Ska nog köpa chokladkalender också! Gillar ni julen? Har ni börjat pynta än? Ska ta bilder hur det ser ut hemma hos oss sen :) 

En riktigt kul jul

Julbordet igår var trevligt! Vi var där redan vid 18 och började middagen. Julbordet var bra och välfyllt. Det varma höll dock inte samma nivå som det kalla. Gör mig inte så mycket, föredrar det kalla ändå! Dessertbordet var riktigt bra så det kan man inte klaga på. Showen som de bjöd på var bra men ingen show som man gick därifrån och tänkte "guuud vad bra". Man skrattade och det var underhållande men inte mer än så. De hade gjort en variant på Kalle ankas jul och gjort om de olika småfilmerna från det. Helt okej julshow men är glad jag inte betalade själv för showen ;) 

Upp