Denise Larsson

Kategori: Jul

Lördag

Hej på er! Har hade fullt upp heeela dagen igår så hann inte uppdatera. Efter att jag hade varit ute med hunden igår spenderade jag förmiddagen med att städa och sätta upp lite julpynt. När jag var färdig mötte jag upp min syster på Hansa för att shoppa lite. Hann med en fika också! Ska visa er lite senare vad jag köpte, riktigt nöjd med mina fynd :) Väl hemma var tanken bio men vi ville inte lämna Oiiku igen så det fick bli hemgjord pizza istället och film i soffan. Inte helt fel det heller. Vi somnade båda i soffan framför Californication! 

A taste of christmas

Ååååh vad ni vad jag åt ikväll till middag? Risgrynsgröt, såååå gott! Jag äter hellre en större lunch och en mindre middag så lite gröt passar mig perfekt. Fick lite julkänsla av att äta gröt också. Jag äter alltid min gröt med kanel, socker och mjölk. Inte det mest hälsosamma men det är barnsligt gott!

Nu på söndag är det första advent så snart åker julpyntet fram också. Har ni börjat pynta än? Jag brukar alltid hålla mig till advent, tycker inte om att börja för tidigt. Längtar efter att få ta fram våra adventsljusstakar, de är så fina! Ska visa er till helgen. Längtar dock ännu mer till julen nästa år när vi kan fira i vårt hus för första gången. Förutsatt att vi har hittat något... Men det bör vi ha gjort :) 

Dear santa!

Nu när julen närmar sig får man drömma sig bort lite! Kanske unnar mig en julklapp till mig själv, tycker jag att jag är värd ;) Har ni börjat skriva önskelistor? Vi försöker att inte köpa så mycket julklappar så vi drar lott varje år och köper bara till en person. Tycker det räcker, blir så galet mycket pengar annars. Har redan fixat julklapp till Martin och jag är riktig nöjd med den. Ni ska få veta sen på julafton! 

 

1. Örhängen från Marc Jacobs / 2. Väska från Michael Kors / 3. Ring från Edblad / 4. Underklädsset från Calvin Klein / 5. Hårfön från GHD / 6. Klocka från Gant

Kosta outlet

Hej på er, hoppas ni mår bra? Jag vaknade upp med halsont och känner mig inte jätte pigg. Lär bli en lugn söndag i soffan. Har inte tid att bli sjuk just nu. Fast när har man någonsin tid att bli sjuk? Förhoppningsvis är det bättre imorgon om jag vilar idag :) 

Det blev ingen tripp till Huseby igår. Jag bestämde mig för på vägen dit att jag ville till Kosta outlet istället. Så fick det bli! Vi hittade inte direkt något men det var trevligt att strosa runt. Det fanns mycket fint men det känns dumt att köpa saker när vi ska flytta snart. Det blev en trevlig liten tripp i alla fall! På vägen hem bokade vi bord på restaurang hemma men när vi väl hade duschat så var det ingen av oss som orkade gå längre... Så vi köpte mat från pizzerian, spelade GH och såg på Planet Earth. Mycket bekvämare ;)

Christmas favorites

Jag älskar verkligen julen, tycker det är en riktigt härlig tid. Mörkret och alla ljusen, känns som världen blir en bättre och snällare plats när det närmar sig julen. När jag var yngre brukade jag börja lyssna på julmusik i september.. I år har jag faktiskt hållit mig tills IDAG! Idag var dagen med stort D, när jag letade upp en lista med julmusik för första gången! Det var riktigt stämningsfullt att lyssna på julmusik, dricka te och se snön utanför fönstret. Åh nu får veckorna gå så det blir första advent! 

Här nedan är några av mina favorit julsånger: 
Fairytale of New York - The Pogues 
En afton i december - Shirley Clamp 
Decembernatt - Peter Jöback 
Tänd ett ljus - Triad 
Jul jul strålande jul - Peter Jöback
Klockor ring för mig - Kalle Moraeus och Lisa Miskovsky
Oh come all ye faithful - Celine Dion 

Upp