Denise Larsson

Kategori: Köpa hus

Husvisning!

God morgon på er! Haft en skön sovmorgon och nu myser jag framför Nyhetsmorgon i soffan. Vi ska snart åka på husvisning i Lindsdal. Inget hus vi kommer att köpa utan mer för att det är ett speciellt hus som är kul att se. Lite inspiration till eventuell egen renovering. Vi har faktiskt hittat ett hus som vi vill ha. Huset ligger lantligt på stor tomt strax utanför Kalmar. Det har inte kommit ut på Hemnet än så vi hoppas kunna knipa det innan de lägger ut det. Huset är helt klart ett renoveringsobjekt men det känns faktiskt bara roligt. Läget är dessutom helt fantastiskt :) Så huset idag får bli en inspirationsvisning! 

Efter visningen ska jag köpa paket till mamma och Martin. De fyller båda år nästa vecka. Vet på ett ungefär vad mamma ska få men har ingen aning om vad jag ska köpa till Martin. Blir bara något litet eftersom han fick resan till New York i julklapp. 

Detta är huset vi ska kika på idag! Det ligger i Lindsdal, är på 228 kvm och har en tomt på 1975 kvm. 

Ny husvisning

Det blev inget med huset som vi budade på. Folk är helt galna när det kommer till att köpa hus. Undrar om de tänker steget längre innan de lägger pengar som de troligtvis inte kommer få tillbaka inom de närmsta åren? Nåja, det kommer nya hus. Vi ska på en husvisning imorgon men det kommer vi troligtvis inte buda på. Det ligger precis vid vägen märkte vi när vi körde förbi och så vill vi inte bo. Nästa lördag har vi ännu en husvisning så det rullar på :) Tror dock inte riktigt på det huset heller, det är förlitet och på bilderna ser det ut som att det kan vara svårt att bygga ut. Tycker ändå det är bra att kolla runt lite! 

 

Upp