Denise Larsson

Kategori: Lapsk Vallhund

Playtime

Fredag OCH löning. Kan det bli bättre? Jag började min morgon i hundgården med en vän. Skönt att låte Oiiku springa av sig innan jag går till jobbet. Perfekt start på dagen med andra ord! Har fixat mig och ska ta mig till jobbet strax. Gillar fredagar på kontoret, alltid så härlig stämning. Extra god frukost blir det alltid också. Frallor, gott pålägg och något gott. Trivs så bra med att jobba på kontor, det är så skönt. Saknar inte butikslivet alls. Vad jobbar ni med? Trivs ni? Jag är så nöjd över att ha bytt från IKEA till Kinnarps. Efter att ha jobbat mot kund i mååååånga år är det väldigt skönt att sitta på Back office och bara ha kontakt med mina säljare och leverantörer! 

Halvtaskiga mobilbilder men det var väldigt fint ute nu på morgonen med frosten som glittrade. Lyckades fånga mitt yrväder på en bild med. Inte det lättaste att få honom att sitta still! 

Hos veterinären

Besöket hos veterinären gick bra. Det visade sig att han hade ett stort sår på hornhinnan. Han var även väldigt svullen i och runt ögat. Troligtvis har han på något sätt fått en rejäl smäll på ögat. Eftersom han väldigt ogärna vill att man rör vid hans ögon så bestämde vi efter lite kamp att ge honom lugnande för att kunna göra en ordentlig undersökning. Han är fortfarande rätt dåsig och kommer säkert vara seg hela dagen. Vi fick med oss smärtstillande, ögondroppar och en ögonsalva. Det kommer bli en kamp för att ge honom dropparna. Skam den som ger sig! Vi har ett återbesök på fredag, hoppas verkligen att det ser bättre ut då. Min fina kille, önskar så att jag kunde få honom att förstå att vi gör allt det här för att han ska bli bättre! 

Nu är vi i alla fall nerbäddade i soffan med lite mat i magen. Jag är riktigt trött så ska försöka sova lite. 

Always in a hurry

Mina luncher är nästan alltid stressiga. Jag måste hinna hem, äta, gå ut med hunden och åka tillbaka till kontoret på 1 timme. Hinner inte riktigt sitta ner och vila utan måste skynda för att hinna med allt. Det är lite jobbigt men det går. Som tur är gör det inget om jag kommer lite sent någon gång efter lunchen. När jag jobbade på IKEA behövde jag vara tillbaka på minuten. 

Nu måste jag springa med hunden innan jag skyndar tillbaka. Tur att det bara är 1 dag kvar till helg, den är efterlängtad! Ska ni göra något kul i helgen? Jag ska på Nordens största julmässa! :)

Happy birthday!

Träningen var riktigt jobbig men jag tog mig igenom hela passet. Det bjöds på kontringar, sparring och clinch. Riktigt roligt men sååå tungt. Mitt lår värker efter alla sparkar. Det är rätt skönt faktiskt, på något konstigt sätt har jag saknat värken i kroppen. Nu har jag fyllt på med nya blåmärken så det lär känns imorgon ;) Nu längtar jag faktiskt efter torsdagens pass! 

På tal om något helt annat så fyller vår fina kille Oiiku 2 år idag. Tycker det känns som att han var valp igår. Vi firade honom med leverpastejstårta och bus i snön.Nu sitter han här i soffan bredvid mig och tigger om att bli kliad. Han är väldigt kelig på sina egna villkor. Han vill gärna bli kliad men man får inte komma för nära. Vår söta knäppa hund! 

Deprimerande väder

Alltså vilket otroligt tråkigt väder. Regnet ÖSER ner. Kunde det inte snöat istället.. Det hade varit så härligt att få en vinter med mycket snö. Vår hund hade älskat det. Förvisso bryr han sig inte om att det regnar, han tycker bara det är skönt. Han ligger och väntar på att jag ska få orken att gå ut i skitvädret med honom. Det lockar verkligen INTE. Har bäddat ner mig i soffan i min onepiece framför Nyhetsmorgon, mycket bättre än att vara ute. I dessa lägen önskar man att hunden kunde gå på toaletten, hade varit helt fantastiskt. Eller att vi hade ett hus och bara kunde släppa ut honom på gården... Hade också varit helt fantastiskt skönt! Så vi hoppas huset idag är lovande :)

 

Upp