Denise Larsson

Kategori: leta hus

Huslängtan

Nu när vi har sålt lägenheten och tiden bara rusar iväg vill jag verkligen att vi hittar vårt drömhus. Blir tokig av att bara gå och vänta. Kollar hemnet säkert 50 gånger per dag. Vi vill ha ett hus på landet men det ska ändå inte vara mer än 15-20 minuter in till Kalmar. Det får inte ligga fullt med hus runt omkring men vi ska ändå ha grannar. Vill att framtida barn ska kunna ha andra barn att leka med! Tomten ska vara minst 1500 kvm och huset ska vara runt 150-180 kvm stort. Det ska vara nära till skogspartier så vi kan gå ut med hunden. Tidigare har vi mest tittat på färdiga hus men att renovera är definitivt ett alternativ. Bara läget är rätt. Det är många punkter som vi ska pricka in så sökandet blir inte allt för lätt. Men jag tror ändå inte på att bara köpa första bästa hus. Vi ska vara helt nöjda och kunna tänka oss att bo där i många år! 

Bilderna är tagna från Google och Hemnet.

 

TAPAS

Det blev inte direkt en glamorös middag idag men den blev väldigt god. Tog fram resterna från helgens tapas och mumsade i mig det framför Greys Anatomy. Det kändes faktiskt lite lyxigt trots sin enkelhet. Var rätt skönt att njuta av lite godsaker samtidigt som Martin tränar. Suttit och tittat i prospektet lite också. Drömt mig bort lite (fast jag bestämt mig för att inte göra det) och funderat på vilka möbler jag vill ha! Kan inte låta bli, jag är en drömmare och går alltid in 100% i allt. Oavsett om det är jobb, träning eller som i detta fall, köpa hus. Flyttar in mentalt redan innan något är bestämt typ... 

Nervös måndag

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra måndag. Jag har varit sjukt nervös hela dagen på grund av budgivningen. Så hur har det gått? Hittills är det bara vi som har lagt ett bud. Detta gör mig OTROLIGT nervös. Varför kommer det inga fler bud? Sitter de hemma och diskuterar och kommer med en chock höjning sen? Har de hoppat av? Kommer säljarna att acceptera vårt bud? Mäklaren kanske har missat att skicka buden till oss? Åh den här väntan gör mig GALEN. 

I hopp om att skingra tankarna tänkte jag träna lite tricks med Oiiku. Har även kvar ett avsnitt av Greys Anatomy som jag tänkte titta på. Jag får nog ställa in mig på att inte höra mer idag. Vet inte om det är bra eller dåligt?! Imorgon ska jag ringa mäklaren i alla fall och se hur det går. Håll tummarna för oss :)

How to get away with murder

Huset som vi var och tittade på idag var verkligen otroligt fint. Faktiskt mycket bättre än på bild, tycker inte bilderna alls gör huset rättvisa. Vi var 6 par/familjer som var och tittade på huset idag. Detta var bara en förhandsvisning då huset inte ska komma ut förrän i mars/april. Huset kan dock säljas redan nu om någon lägger ett bud redan nu som säljarna accepterar. Vi får ha lite överläggning här hemma och se vad vi kommer fram till!

Annars händer det faktiskt inte mycket idag. Vi har fikat med lite vänner och nu ligger vi i soffan och ser på How to get away with murder. Så bra serie. Har ni sett den? När det känns som man har klurat ut något kommer andra bevis så teorin inte alls funkar längre. Spännande serie som även är fylld med kärlek och intriger. Helt i min smak. Är en sucker för chic flicks och kriminalserier och detta är en perfekt kombo! Hett tips om ni letar efter en serie att titta på så här i höstmörkret :)

Ett renoveringsobjekt

Efter att jag har slutat jobbet idag ska vi åka ner till Torsås och hämta vår hund som har varit hos Martins föräldrar. Vi tänkte passa på att köra förbi det ena huset vi ska kika på. Får hoppas vi ser något bara, det hinner bli mörkt innan jag ens är hemma. Huset är ett renoveringsobjekt. Vi har inte kikat på hus som behöver renoveras tidigare men vi gillar verkligen läget så huset känns intressant. Har redan börjar googla på inredningsinspiration! Jag gillar när det är lite mer avskalat men samtidigt ombonat. Inga starka färger utan eller massor av mönster. Det ska kännas "rent". Sitter och suktar i våra inredningskataloger på rasterna på jobbet, det finns så mycket fint!

Bilderna är lånade från google.

nystart!

Hej på er! Kände att det var dags att börja blogga igen men på en ny portal. Är ni nyfikna så hittar ni min tidigare blogg här!

Snabbt presenterat är jag en väldigt träningsintresserad person, 26 år gammal och bosatt med min sambo och vår hund i Kalmar. Vi har precis sålt vår lägenhet och håller på att leta hus. Jag har tänkt att ni ska få följa med på jakten efter vårt drömhus. I skrivande stund har vi två visningar inbokade. Den ena nu på lördag och nästa på lördag den 12/11. Känns väldigt spännande :) Ska visa er husen lite senare.

Förutom att leta hus så tränar jag thaiboxning tre gånger i veckan (världens roligaste sport) och jobbar på Kinnarps. Jag fick en stroke (!) i mars så har nyligen börjat jobba 100 % igen. För tillfället måste jag erkänna att det känns tyngre än väntat att jobba heltid igen. Blir en del prat om stroke och hur det är att leva med hjärntröttheten efter en stroke. Vill ni veta lite mer om min stroke och vad som hände kan ni gå in här och läsa en artikel om det. Kroppsligt så är jag nästan helt återställd men tröttheten är något jag får kämpa med. 

Hur som helst, det var lite snabbt om mig. Nu ska jag fortsätta kika på Bonde söker fru (äääälskar det programmet, skämskudde nästan varje gång men det är så mysigt!) och ta det lugnt i soffan. 

Upp