Denise Larsson

Kategori: New York 2017

The sun is shining!

Tänk att en gammal tråkig måndag kan kännas så bra bara för att solen skiner. För första gången på flera veckor är den framme och det känns underbart. Vårkänslorna riktigt studsar runt i kroppen! Vill hem och slita fram skinnjackan och converse meeen riktigt så bra är det inte än. Hoppas att jag i alla fall kan packa med mig det till New York. Det är bara 30 dagar kvar tills vi åker nu! Har börjat googla på restuaranger som ska vara bra. Tycker det är rätt skönt att veta lite i förväg var man vill äta. Har ni några bra tips på restauranger i New York får ni gärna hojta till! Glad 

Den här dagen bjuder förutom solen inte på så mycket roligt. Jobb hela dagen sen direkt till ett styrelsemöte och därefter ska jag hjälpa sambon att packa. Vi har packat ner hela köket så veckan kommer bjuda på hämtmat. Har en känsla av att det blir myyyycket sushi middagar för min del! MUMS!!

New York, New York!

Martin och jag ska äntligen ha en långhelg i New York. I mars bär det av och jag längtar ihjäl mig. Vi ska bo på Radisson Martinique on Broadway, väldigt centralt och nära till det mesta. Just nu har vi inte så mycket planer på vad vi ska göra mer än att se en hockeymatch på fredagen. Det kommer bli mäktigt! Sen blir det givetvis en massa shopping, ett måste i New York! Har ni några tips på måsten i NY? 

Här en lista på några saker jag skulle vilja göra!

Ta en joggingtur i Central Park

Åka upp i Rockefeller Center (har redan varit i Empire State building!)

Äta på ett äkta amerikanskt hamburgare hak. Har hört att Island burgers and shakes ska vara väldigt bra. 

Gå över Brooklyn Bridge (ett turistmåste!) 

Strosa i Soho

Dricka en drink på en takterass 

Gå på Williamsburgs rosa bro

Åka färjan som går mellan Staten Island och Manhattan 

Bara för att Martin gillar att prova öl skulle jag vilja ta en rundtur på Brooklyn Brewery 

Äta brunch på The butcher's daughter

Greenmarket Farmers Market

Upp