Denise Larsson

Kategori: Thaiboxning

Snygg som få!

Man är alltid snygg som tusan när man har tandskyddet i ;) Inte ens instagrams snyggfilter kan rädda katastrofen! Nåja, nu ska jag gå och banka lite på mina kära klubbkamrater i vår svettiga källare. Hoppas ni får en trevlig kväll! 

Happy birthday!

Träningen var riktigt jobbig men jag tog mig igenom hela passet. Det bjöds på kontringar, sparring och clinch. Riktigt roligt men sååå tungt. Mitt lår värker efter alla sparkar. Det är rätt skönt faktiskt, på något konstigt sätt har jag saknat värken i kroppen. Nu har jag fyllt på med nya blåmärken så det lär känns imorgon ;) Nu längtar jag faktiskt efter torsdagens pass! 

På tal om något helt annat så fyller vår fina kille Oiiku 2 år idag. Tycker det känns som att han var valp igår. Vi firade honom med leverpastejstårta och bus i snön.Nu sitter han här i soffan bredvid mig och tigger om att bli kliad. Han är väldigt kelig på sina egna villkor. Han vill gärna bli kliad men man får inte komma för nära. Vår söta knäppa hund! 

Time to fight

Tisdagar är verkligen stressiga dagar. Jag slutar jobbet 17 och blir hämtad av Cajsa för att åka till thaiboxningen 17:40. STRESSIGT! Känner mig fortfarande ur form men tror att det kan vara mycket psykiskt eftersom det gick dåligt förra veckan.. Sen ska jag vara helt ärlig och säga att latheten i mig knackar på axeln och tycker att ligga i soffan låter mycket skönare än att träna! 

Nä nu måste jag packa väskan. Cajsa är här om 10 minuter och jag börjar bli allt för bekväm där jag sitter! 

8 november

God morgon! Har sovit oroligt i natt och känner mig inte alls utvilad. Vill helst lägga mig i sängen igen. Det kändes tungt att ta sig ut på dagens morgonpromenad. Halkade runt som Bambi på hal is hela promenaden. Kan tycka att kommunen borde ta sitt jobb att sanda lite bättre när gång och cykelvägarna är helt täckta av is. Men det är problemet här nere i söder, de vet inte hur man tar hand om vinterväder :) 

Tisdag betyder thaiboxning efter jobbet. Har vilat i två veckor så hoppas det går bra på dagens träning. Sist trodde jag att jag skulle svimma, kunde inte få ner min andning. Så vi hoppas att kroppen svarar bättre idag. Har dock känt av att bara cykla är jobbigare än vanligt så vet inte riktigt vad som pågår i kroppen.. Känns inte realistiskt att det skulle vara på grund av mitt uppehåll. Givetvis kan man känna av ett uppehåll men att gå från bra kondis och styrka i kroppen till att kippa efter luft när man cyklar och bara kunna göra 3 armhävningar på tå när jag i vanliga fall utan problem gör 20-30 st. Det känns inte som att det försämras så mycket på 1-2 veckor.. Eller?! Nåja, jag ska ge det ett försök idag i alla fall! 

nystart!

Hej på er! Kände att det var dags att börja blogga igen men på en ny portal. Är ni nyfikna så hittar ni min tidigare blogg här!

Snabbt presenterat är jag en väldigt träningsintresserad person, 26 år gammal och bosatt med min sambo och vår hund i Kalmar. Vi har precis sålt vår lägenhet och håller på att leta hus. Jag har tänkt att ni ska få följa med på jakten efter vårt drömhus. I skrivande stund har vi två visningar inbokade. Den ena nu på lördag och nästa på lördag den 12/11. Känns väldigt spännande :) Ska visa er husen lite senare.

Förutom att leta hus så tränar jag thaiboxning tre gånger i veckan (världens roligaste sport) och jobbar på Kinnarps. Jag fick en stroke (!) i mars så har nyligen börjat jobba 100 % igen. För tillfället måste jag erkänna att det känns tyngre än väntat att jobba heltid igen. Blir en del prat om stroke och hur det är att leva med hjärntröttheten efter en stroke. Vill ni veta lite mer om min stroke och vad som hände kan ni gå in här och läsa en artikel om det. Kroppsligt så är jag nästan helt återställd men tröttheten är något jag får kämpa med. 

Hur som helst, det var lite snabbt om mig. Nu ska jag fortsätta kika på Bonde söker fru (äääälskar det programmet, skämskudde nästan varje gång men det är så mysigt!) och ta det lugnt i soffan. 

Upp